26 Φεβ 2011

Επεισοδιακή η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας

 
 Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, που είχε ως βασικό θέμα συζήτησης τις συγχωνεύσεις σχολείων και έγινε παρουσία μαθητών, γονέων, κατοίκων δημοτικών διαμερισμάτων και εκπροσώπων της ΕΛΜΕ Ηλείας.
Η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινά, μετά τις λεκτικές αντεγκλήσεις που υπήρξαν μεταξύ των εκπροσώπων της ΕΛΜΕ και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολου Λιώση, όταν ο

19 Φεβ 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΦΥΡΑΣ ΣΕ ΛΥΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΟΝ  ΚΟΡΟΝΟΒΡΑΧΟ,   ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΗΝΕΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ  ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΤΗΣ ΕΦΥΡΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ  ΗΛΕΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙ  ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΛΥΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.

ΤΡΟΜΕΡΕΣ  ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ  ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ……………….

11 Φεβ 2011

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑ –ΣΙΜΟΠΟΥΛΟ -111

Στο έργο «Δρόμος Αμαλιάδα –Σιμόπουλο -111» ΕΟ ενός μεγάλου έργου για τον Νομό Ηλείας O δρόμος αυτός, μήκους 39Km, συνδέει την Εθνική οδό Πύργου –Πατρών με την Εθνική οδό Πάτρας –Τριπόλεως (111 ΕΟ).

Υποβάλαμε αίτηση χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ το τμήμα «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΑΦΝΗΣ – ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑΣ» 6.295.000 ευρώ και σε εξέλιξη είναι και η δημοπρασία για τη βελτίωση του τμήματος από Κεραμιδιά προς Εφύρα. προϋπολογισμού 1.000.000 € και