20 Μαρ 2010

32ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ

         Το σαββατοκύριακο η ΑΟΛΑΠ με συνδιοργανωτή   την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας και  την υποστήριξη του Οργανισμού Κέντρων Άθλησης Δήμου Πύργου, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Δήμου Φολόης, διοργανώνει το 32ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ στο νομό μας.
         Ο Αγώνας είναι ο πρώτος γύρος του 46ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και προσμετρά στο Κύπελλο Χωμάτινων Ραλλυ. Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκκίνηση του αγώνα στις 20:30 στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου  και την Κυριακή 21 Μαρτίου ο αγώνας θα εκκινήσει στις 9:00 και θα τερματίσει στον Πύργο στις 15:40.
         Το Ολυμπιακό Ράλλυ, κατά γενική ομολογία είναι ένας πολύ καλός αγώνα, με σωστή σχεδίαση και βασικότερο πρωταγωνιστή τις χιλιάδες φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού  της Ηλείας και  όχι  μόνο.        
       Ευχόμαστε στους συμμετέχοντες να έχουν  ένα κάλο αγώνα, στους θεατές να επιλέγουν τα σωστά σημεία  για να απολαύσουν το  θέαμα  και στους  φίλους του αθλήματος από την Πηνεία, που  ξέρω  ότι  είναι  πάρα πολλοί, να απολαύσουν το  θέαμα με την  ελπίδα ότι του χρόνου οι διοργανωτές θα σχεδιάσουν και καμία ειδική διαδρομή στην Πηνεία.

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλη η δοργανωση, κ χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτες τις πρωτοβουλιες!!
    Ευχαριστω πολυ για τη συνδεση με το μπλογκ μου. Μολις συνδεσα το κι εγω μπλογκ μου μαζι σας!
    Ευχομαι να εχετε μια καλη ημερα!
    Με θερμους χαιρετισμους!
    Μπεττυ χχχ
    ΥΓ> Ενδιαφερον μπλογκ κ ωραια η μουσικη υποκρουση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα

    Καλή Κυριακή

    Καλή και όμορφη συνέχεια σε μια από τις πιο όμορφες
    περιοχές της πατρίδας μας....

    Καλό πρωινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή