25 Αυγ 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ!        ΤΟ ΝΕΟ «ΦΡΟΥΤΟ» ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,  ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
       
      ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 3851/2010 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

      ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 100 Kw  KYMAINΕTAI METAΞY 280.000 KAI 350.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ 85%.

     ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ....

     ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΟΤΙ Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ, Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

      ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ «ΣΠΕΙΡΟΥΝ» ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΑ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΥΡΙΟ.

1 σχόλιο:

  1. Hi,
    Thanks for your follow. I added your blog in my favourite links http://scambaitings.blogspot.com/.
    will you please add my link on your blog.
    Thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή