29 Σεπ 2010

Η Πηνεία είναι προορισμός Ανάπτυξης και όχι προορισμός για τα σκουπίδια

        Τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα η ανακοίνωση της κοινής πορείας του υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο Ήλιδας Σάκη Κότσιφα(τον οποίο στηρίζει η ΝΔ, αλλά ο ίδιος τονίζει πως κατέρχεται ως ανεξάρτητος) και του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κράλλη.
        Ο κ. Δ. Κράλλης δήλωσε  Αγαπητοί συμπολίτες  Ο Καλλικράτης θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Αμαλιάδα. Εξαιτίας των χειρισμών της δημοτικής Αρχής Λυμπέρη η Αμαλιάδα μίκρυνε. Η Πηνεία και η Αμαλιάδα ήταν ένα, έτσι κι αλλιώς, δεν αλλάξα τίποτα. Γι’ αυτό το λόγο οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι συναγερμός και η ιστορική μου πολιτική διαδρομή με υποχρεώνει ν’ ανταποκριθώ. Κόντρα σε προκατασκευασμένες λύσεις που αφήνουν έξω από τα πράγματα την κοινωνία. Επειδή ήμουν δήμαρχος δεν είναι υποχρεωτικό να ξαναείμαι δήμαρχος. Μακάρι το ίδιο να έλεγαν και άλλοι. Παραμερίζω το «Εγώ» και συστρατεύομαι με το Σάκη Κότσιφα. Έναν Αμαλιαδίτη που μπορεί να καταλάβει ότι η Πηνεία είναι προορισμός Ανάπτυξης και όχι προορισμός για τα σκουπίδια. Ένα επιτυχημένο επαγγελματία που ποτέ δεν επιδίωξε την εξουσία για την εξουσία και ζητά αναγνώριση επειδή πρώτα έχει προσφέρει! Είμαστε πολλοί, είμαστε μαζί, θα κερδίσουμε τις εκλογές γιατί πρέπει να μεγαλώσουμε το Δήμο Ήλιδας, να δώσουμε δύναμη στην Πηνεία και να ηγηθούμε της ανάπτυξης του Ηλειακού Κάμπου.

1 σχόλιο:

  1. Ο Καλλικράτης θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Αμαλιάδα λέει κ. Δ. Κράλλης .

    Μάλλον για τους καρχαρίες της περιοχής θα είναι μεγάλη ευκαιρία.

    Το θέμα του «Καλλικράτη» δεν είναι χωροταξικό, αλλά ουσιαστικό, γιατί θα λειτουργήσει ως εργαλείο υλοποίησης μιας πολιτικής που θα ρουφήξει το αίμα των εργαζόμενων με το καλαμάκι. Πολύ γρήγορα, οι εργαζόμενοι θα ζήσουν ένα νέο εργατικό μεσαίωνα με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και την αντικατάστασή τους από τις ατομικές συμβάσεις που θα υπογράφει ο κάθε εργαζόμενος με την εργοδοσία. Οι συνέπειες του «Καλλικράτη» στην Παιδεία, την Υγεία - Πρόνοια, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ καθώς όλοι αυτοί οι τομείς θα περάσουν σταδιακά στην ευθύνη των Δήμων και των Περιφερειών, χωρίς τους αντίστοιχους πόρους. Οι πόροι του «Καλλικράτη», θα προέλθουν από τη σκληρή φορολογία της λαϊκής οικογένειας.

    Μαυρίστε τους.

    ΗΛΕΙΑ - «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
    Οι υποψήφιοι

    Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας: Καραπάνος Γεώργιος του Νικολάου. Γεννημένος το 1953. Ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ. Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμαλιάδας από το 1998 ως το 2002. Νομαρχιακός σύμβουλος από το 2006. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στις 6 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
    Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Πύργου: Γιάνναρος Χρήστος του Παναγιώτη. Γεννημένος το 1980 στην Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας. Μηχανολόγος μηχανικός. Γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ το 2007.
    Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ηλιδας: Κολόσακας Αγγελος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1959 στην Αμαλιάδα, δάσκαλος. Μέλος της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ. Μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ν. Ηλείας. Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμαλιάδας από το 1998 ως το 2010, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας.
    Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Πηνειού: Μπούζης Αγγελος του Γεωργίου. Γεννημένος το 1953. Στέλεχος του ΚΚΕ. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ το 2007. Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ν. Ηλείας.
    Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανδρίτσαινας: Κάγκουρας Δημήτριος του Ηλία. Γεννημένος το 1950. Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ζαχάρως. Μέλος της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ. Υποψήφιος νομάρχης Ηλείας με τη ΝΑΣ το 1998. Υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως με τη ΔΑΣ το 2002. Υποψήφιος δήμαρχος Σκιλλούντος με τη ΔΑΣ το 2006.
    Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ζαχάρως: Γιαννόπουλος Χρήστος του Δημοσθένη. Γεννημένος το 1964, αγρότης. Μέλος της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις.
    Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: Αναστασόπουλος Σωτήρης του Διονυσίου. Γεννημένος το 1953, εφοριακός. Στέλεχος του ΚΚΕ. Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ το 2002, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας με τη ΔΑΣ το 2006.
    Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Θεοδωρόπουλος Γιάννης του Γεωργίου. Γεννημένος το 1951, γεωπόνος. Στέλεχος του ΚΚΕ. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις. Υποψήφιος δήμαρχος Λεχαινών με την ΔΑΣ το 1994.

    ΑπάντησηΔιαγραφή