22 Σεπ 2014

Νέα μετεωρολογική κάμερα στη λίμνη του Πηνειού

Νέα μετεωρολογική κάμερα του metar.gr εγκαταστάθηκε στην τεχνητή λίμνη του Πηνειού σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας. Η κάμερα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο με 20 δευτερόλεπτα βήμα, βλέπει δυτικά, την τεχνητή λίμνη Πηνειού από το χωριό Αγραπιδοχώρι.
Ο σκοπός της είναι καθαρά η μετεωρολογική παρατήρηση των μετώπων κακοκαιρίας καθώς διέρχονται από τα δυτικά. Την κάμερα μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην διεύθυνση: http://www.metar.gr/camera/limnipineiou/.
Tο  metar.gr και ο Θοδωρής Κονδύλης ευχαριστεί θερμά για την άριστη συνεργασία το προσωπικό του δήμου Ήλιδας, τον Τσάκωνα Νικόλαο, τον Μηχανικό Πληροφορικής Διονύσιο Ζαφειρόπουλο και τον Δημήτριο Πολυζώη για την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την άριστη συνεργασία.

Όπως δήλωσε ο κ. Κονδύλης, «χάρη στην άριστη συνεργασία με τον
δήμο Ήλιδας όπου "τρέχουμε" με επιτυχία στον Δήμο άλλες τρεις κάμερες σε Κουρούτα, Παλούκι και Αμαλιάδα, αποφασίσαμε στην παραχώρηση και 4ης κάμερας, η οποία εγκαταστάθηκε στην λίμνη του Πηνειού σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σημείο από μετεωρολογικής άποψης." Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου