14 Σεπ 2018

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΌΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΦΥΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ






      Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που είναι Δήμαρχος Ήλιδας, ως υπεύθυνος των σχολικών μονάδων, δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για την μεταστέγαση του γυμνασίου, ώστε να φύγουν τα παιδιά από τα λυόμενα και να βρεθούν σε ένα κανονικό σχολείο. Tώρα λοιπόν, που, μετά την παρέμβαση της πολιτείας, βρέθηκε λύση για τη μεταστέγασή του σε ένα καινούργιο κτίριο στην Εφύρα, εμφανίζεται ξαφνικά και με την στάση του διχάζει την ΠΗΝΕΙΑ.
     Όφειλε απο την αρχή να είναι ξεκάθαρος και με γνώμονα το καλό των παιδιών (απο την στιγμή που δεν είχε την ικανότητα να προσφέρει κάτι διαφορετικό), να στηρίξει την επιλογή τις πολιτείας.
     Δυστυχώς, όμως φαίνεται ότι κοιτάζει τα μικροπολιτικά του οφέλη και με τη στάση του, παρεμποδίζει την όλη προσπάθεια μεταστέγασης του σχολείου στην ΕΦΥΡΑ.
   Οι Εφυραίοι, είμαστε ήσυχοι άνθρωποι. Δεν ισοπεδώνουμε και δεν μειώνουμε ποτέ κανέναν. Έχουμε άποψη και ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε το χωριό και τα δίκαια αιτήματά μας, γι' αυτό, καλό θα ειναι, να μην μας προκαλεί με την στάση του και την μεροληπτική συμπεριφορά του, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα μας βρει όλους ενωμένους απέναντί του.

Κίνηση Πολιτών Εφύρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου