26 Μαρ 2014

Κλειστός ο δρόμος Πύργου-Οινόης ως τη Μ.Δευτέρα


Τη συνέχιση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της επαρχιακής οδού Πύργου – Οινόης, που έχει υποστεί τεράστια καθίζηση με αποτέλεσμα η διέλευση της οδού από κάθε μέσο να κρίνεται επικίνδυνη, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, με την υπ. αριθμ. 2501/1/269-δ’ απόφασή της η οποία έχει ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια.
 Σύμφωνα με την απόφαση, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων συνεχίζει να ισχύει από τη διασταύρωση στο ύψος της τοπικής κοινότητας Χειμαδιού μέχρι και τη διασταύρωση της τοπικής κοινότητας Κουτσοχέρας, σημείο όπου ο δρόμος έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και
καθιστά αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων.
Επίσης στην παραπάνω απόφαση την οποία υπογράφει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Ταξίαρχος, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, αναφέρεται πως το χρονικό διάστημα που ο δρόμος θα συνεχίσει να παραμένει κλειστός θα είναι από την Τετάρτη 26 Μαρτίου έως και τις 14 Απριλίου, ενώ τα οχήματα θα συνεχίσουν να διέρχονται από παρακαμπτήρια οδό.
 Η επαρχιακή οδός Πύργου – Οινόης, στο 17ο χλμ από τη διασταύρωση Χειμαδιού μέχρι και την Κουτσοχέρα, υπέστη καθίζηση ύστερα από τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή το προηγούμενο διάστημα και ύστερα από αυτοψίες που έγιναν κρίθηκε ακατάλληλη για τη διέλευση οχημάτων λόγω επικινδυνότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου