15 Ιαν 2013

Αυξημένο ενδιαφέρον για το κοινωνικό φροντιστήριο στο Δήμο Ηλιδας:


   Σημαντικό είναι το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί στον δήμο Ήλιδας για συμμετοχή μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και ήδη έχουν υποβληθεί αρκετές αιτήσεις από ενδιαφερόμενους γονείς μαθητές και εκπαιδευτικούς, μετά το κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής.
Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που θα δηλώσουν συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Γι? αυτό το σκοπό καλούνται, όσοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στη προσπάθεια αυτή, να δηλώσουν συμμετοχή.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου.
    Συγκεκριμένα θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε μαθητές (προς το παρόν Δημοτικού

και Γυμνασίου) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανάλογα με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και τις ειδικότητες που θα προκύψουν, με στόχο να καλυφθεί όλο το φάσμα των μαθημάτων.



Απώτερος σκοπός της δράσης είναι η δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας μέσω του οποίου θα καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του Δήμου μας, ώστε να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.



Το φροντιστήριο θα λειτουργεί απογευματινές ώρες στο 5ο Δημοτικό για τους μαθητές του Δημοτικού και στο 1ο Γυμνάσιο για τους μαθητές του Γυμνασίου.



Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για τους εκπαιδευτικούς και για τους γονείς μαθητών θα δίδονται και θα κατατίθενται από 7/1/2013 έως και 21/1/2013 κατά τις ώρες 11:00 ?2:00 στο Δημαρχείο Ήλιδας, Φιλικής Εταιρείας 6, Γραφείο Δημάρχου, υπ? όψιν κας Ροκανά Δώρας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2622360509.



Σημ: Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί δύνανται να καταθέτουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του δήμου) στο e-mail press@amaliada.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου